Lohjan keskustassa sijaitsevan Puu-Anttilan on suunnitellut arkkitehti Albert Leidenius koulurakennukseksi ja se on valmistunut vuonna 1917. Tällä hetkellä Puu-Anttilassa toimii useita erilaisia yrityksiä ja siellä on mahdollisuus järjestää tapahtumia ja juhlia. 

 

Yläkerran toimitilat

Puu-Anttila yläkerta

Yläkerrassa löytyy useita eri kokoisia valoisia tiloja vuokrattavaksi. Tänne mahtuvat hyvin pienet ja hieman suuremmatkin yritykset.

 

Alakerran tilat

Puu-Anttila alakerta

Alakerrassa toimivat ToeStar tanssistudio sekä Juhlatuotanto, jolta voit varata tilaisuuttasi varten upean juhlasalin isompiin tilaisuuksiin ja pienempiin tilaisuuksiin luokkahuone Pihlajan. Alakerran aulatiloissa voi myös järjestää mm. taidenäyttelyitä.

Juhlasali

Juhlatuotanto METSÄ-teema 03.jpg

Juhlasalia vuokrataan yrityksille ja yksityisille päivä- ja tuntivuokralla ja se sopii monenlaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Kirkon läheinen sijainti on ihanteellinen esimerkiksi hääjuhlia viettäville. Juhlatuonnolta tilaat kokonaiset juhlat ilman omaa vaivaa. Saavut vain paikalle! 

“Yrittäjinä meille on tärkeää talon keskeinen sijainti Lohjan kaupungissa sekä talon ainutlaatuinen, kiehtova tunnelma. Toimitiloina Puu-Anttila palvelee kätevästi pieniä ja suurempiakin yrityksiä.”

Nina & Noora, Juhlatuotanto